Предпазни мерки при използване на парна ютия

- 2021-11-16-

1. За да се избегне образуването на котлен камък, трябва да се налива възможно най-много студена преварена вода. Изберете подходящата температура според различните материали за облекло.

2. След като температурата на водата достигне зададената температура, започнетегладене, в противен случай водата ще изтече от подметката. Моля, имайте предвид, че това не означава, чежелязоне работи, но че температурата не е достатъчна, за да сублимира водата в пара и да изтече от подметката.

3. Използвайте парна фумигация, за да възстановите еластичността на темпераментното влакно и отразяващата тъкан може да бъде възстановена в първоначалната си форма поради натиск на смилане. Ако пръскате парата, докато миете в обратна посока с четка, ефектът ще бъде по-идеален.

4. Ако е образуван котлен камък, може да се използва малко количество оцет или средство за отстраняване на накип за добавяне на вода къмжелязоглава и след това използвайте мощен метод за разпръскване на пара, за да напръскате пара, за да премахнете котлен камък. След това резервоарът за вода трябва да се почисти.